Правоъгълно лого на ателието

Гонг Терапия с Корнелия – Венера и Марс

СЪБИТИЯ
Банер за събитието с Гонг терапията за февруари 2024г.
На 10 февруари от 10:00 часа имаме удоволствието да ви поканим на впечатляваща медитация с гонг, посветена на любовта. Темата на звукотерапията през месеца на любовта разбира се ще бъде посветена на Венера и Марс.
Венера е планетата на красотата, добротата и вниманието. Покровителката на изкуствата и музиката, с усет за дизайн и чувство, чувство за ритъм и музика. Щедро дава и обичаща да получава ще комбинираме с Марс – първият избор на Венера в любовта. Марс, спартантската планета. Характеризира се с борбен дух, с куража да проправя път пред нови, непознати територии. Енергичен, жизнен, винаги в движение.

За кого е подходяща практиката?

Терапията с гонг е подходяща да се посети както самостоятелно, така и с Вашата половинка. Отдайте си един час безвремие и релаксация, посветена на любовта.
Звукът на гонговете Венера и Марс ще ви освободи от мислите и чувствата, които са ви блокирали. А споделена с половинката, терапията ще ви отведе до дълбока релаксация в компанията на любимия човек. Подарете си това неповторимо изживяване!

Какво представлява звуковата терапия?

Звукът на гонговете ще има за цел да ви отведе до състояние на дълбока релаксация. Ще ви позволи да се насладите на състояние на неутралност, при което се случва естественото изцеление на физическото, умственото и емоционалното тяло.

Кой води практиката?

Корнелия Павлова – Прем Гулабо е интуитивен арт терапевт. Тя е дългогодишен Гонг майстор, телесен терапевт, Рейки мастер, РЕМАП терапевт, ОХ карти консултант, треньор по Емоционална Интелигентност, терапевт Трансформиращо изцеление.

Допълнителна информация за събитието

Какво да си носите?

  • Мат постелка – в случай че искате да ползвате ваша лична. В студиото има подсигурени постелки;
  • Бутилка вода;
  • Одеяло и възглавничка, ако искате да ползвате по време на медитацията.

Кога?
3 февруари 2024 г. от 10:00.

Къде?
Йогалатес Ателие, ул. Димитър Буйнозов 4 (улицата под КАТ).

Цена:
Обмен на енергия: 15 лв. (без карти Мултиспорт).

Продължителност:
1 астрономически час.

Тагове:

ВЕНЕРА,ГОНГ ТЕРАПИЯ,МАРС,СЪБИТИЕ,ФЕВРУАРИ

Сподели:

Правоъгълно лого на ателието
Ели и Хриси с йога матове

Партньори:

Изработка: Сибин Сабриев

© 2023 Всички права запазени.