Правоъгълно лого на ателието

ЗВУКОТЕРАПИЯ С ГОНГ

ТЕРАПИЯ СЪС ЗВУКОВИ ВИБРАЦИИ ОТ ГОНГ

Корнелия по време на гонг терапия

КАКВО Е ГОНГ ЗВУКОТЕРАПИЯ?

Гонг банята е пълно потапяне в звука. Гонгът ви отвежда до състояние на дълбока релаксация, което ви позволява да се насладите на състояние на неутралност, при което се случва естественото изцеление на физическото, умственото и емоционалното тяло.

Гонг банята може да ви помогне да се освободите от мислите и чувствата, които са ви блокирали, да намали стреса и напрежението, да балансирате ума и емоциите си. Звукотерапията с Гонг стимулира жлезистата система, регенерира нервната система и ви помага да се свържете с истинската ви същност.

КАКВО ЩЕ ИЗПИТАТЕ С ГОНГ ТЕРАПИЯТА?

Всяко докосване до Гонг ви носи изобилие. Той привлича към вас всичко, от което се нуждаете в живота си, за да го направи прекрасен. Нещо вълшебно се случва при всяка баня с Гонг – помага да се свържете със себе си.

Когато практикувате баня с Гонг, той отнема вашите грижи, проблемите ви, тежестта ви. След терапията се чувствате преродени, чисти, открити, вдъхновени, готови да започнете отначало. Ето защо го наричаме Гонг баня! Защото къпем всяка клетка от тялото си с красиви тонове.

КАКВО ДА СИ НОСИТЕ

15лв.*без карти Мултиспорт

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Свържете се с нас, за да ви помогнем да получите отговорите, от които се нуждаете!

Правоъгълно лого на ателието
Ели и Хриси с йога матове

Изработка: Сибин Сабриев

© 2023 Всички права запазени.