Правоъгълно лого на ателието

LIIT ПИЛАТЕС

LIIT ПИЛАТЕС

LIIT ПИЛАТЕС ПРАКТИКА​

LIIT пилатес е ниско-интензивна интервална тренировка, която включва щадящи за ставите и сухожилията упражнения от метода Пилатес, изпълнявани в интервали на малко по-висок интензитет от обичайното, редувани с интервали на почивка или стречинг.

Този тип тренировка помага за подобряването на сърдечно-съдовата система, но за разлика от HIIT (високоинтензивна интервална тренировка) не натоварва сърцето. LIIT пилатес тренировката развива силата и издръжливостта на мускулите, подобрява циркулацията на кръвта, помага за изгарянето на мазнините в тялото, като този процес продължава и след края на тренировката.

LIIT Пилатес тренировките в Йогалатес Ателие най-често включват между 6 и 10 упражнения от метода Пилатес, които първият път се изпълняват бавно и прецизно с кратка почивка между всяко от тях, след което се повтарят още 1 или 2 пъти в същата последователност,  но с малко по-висок интензитет и с по-кратки интервали на почивка между тях. По този начин практикуващият има възможността да усвои техниката на упражненията и в същото време да извлече ползите от високоинтензивната интервална тренировка, без да натоварва ставите и сухожилията в тялото си, а и качеството на упражненията не се губи, тъй като интензитета не е толкова голям.

ПОЛЗИТЕ ОТ LIIT ПИЛАТЕС

КАКВО ДА СИ НОСИТЕ​

Профилна снимка на Елиза

ЕЛИ

10лв./за еднократно посещение

* Или с карта Multisport

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Свържете се с нас, за да ви помогнем да получите отговорите, от които се нуждаете!

Правоъгълно лого на ателието
Ели и Хриси с йога матове

Партньори:

Изработка: Сибин Сабриев

© 2023 Всички права запазени.