Правоъгълно лого на ателието

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ЕКИПА ОТ

СЕРТИФИЦИРАНИ ИНСТРУКТОРИ

Кликни върху снимката на инструктора, за който искаш да научиш повече:

Инструкторката ни по пилатес - Хриси

Хриси

ИНСТРУКТОР И СЪОСНОВАТЕЛ

Пилатес “влезе” в моя живот преди повече от 5 години, когато за пръв път посетих тренировка и мога смело да заявя, че беше любов от пръв поглед.

 

Постепенно започнах да навлизам в дебрите на практиката на Джоузеф Пилатес и да се осмелявам да преподавам. С огромно желание и ентусиазъм се обучавах и попивах нови знания, за да стана по-добра. 

 

През 2019г по време на моята бременност не прекъснах и докрай преподаването и практикуването на Пилатес. Благодарение на това имах здрава и спокойна бременност и още по-лесно възстановяване след раждането.

 

Обичам да обръщам внимание на детайлите както в личния живот, така и в студиото, когато преподавам. По професия съм HR (специалист човешки ресурси) и ежедневно работя с хора. Личното отношение към човека отсреща е от изключително важно значение за мен. Нещо, което прилагам и в класовете си.

 

Обичам зарядът, който ми носят тренировките, а срещите с хората и техния прогрес ме вдъхновяват всеки ден.

Инструкторката ни по йогалатес - Ели

Ели

ИНСТРУКТОР И СЪОСНОВАТЕЛ

Здравейте! Казвам се Елиза и съм майка на двама прекрасни сина и едно добро куче. Преди 10 години се преместих от родния ми град – София във Велико Търново, за да започна нов живот тук с моя приятел, понастоящем мой любящ съпруг. 

 

Наскоро ме попитаха кога съм успяла да свикна и да създам приятелства в Търново и това ме накара да се замисля, че именно малката Пилатес общност, която си създадохме, покрай тренировките, стана моят малък приятелски кръг тук в нашия град. Споделям ви това, защото за мен тренировките в залата са не само грижа за тялото и духа. Те са общуване, сплотяване, търсене и преоткриване – на себе си. 

 

Като инструктор по Йогалатес съм като в живота – безкрайно енергична, отдадена, креативна, леко неуверена, затова и доста взискателна и педантична. Предимно към себе си. Като типичен представител на знака Риби съм винаги в различно състояние на духа, което ще усетите по разнообразието и пъстротата на практиките ми. 

 

Йога и Пилатес промениха начина ми на живот, направиха ме по-силна, по-осъзната, по-съсредоточена и по-отворена към доброто и красивото в заобикалящия ни свят. 

 

Радвам се, че имам възможността да ви предам това.

Инструкторката ни по йога - Мариана

мариана

ЙОГА ИНСТРУКТОР

Занимавам се със спорт от 13 годишна. Последните 20 години основно с фитнес, табата, тае бо, бокс. Професионално около 5 години – категория Бикини Фитнес. 

 

Спортът ми е дал много, но и ми е взел!

 

Постоянни натоварвания, двуразови тренировки, много стрес за тялото, постоянни режими с теглене и мерене на храна и вода… Крайният резултат беше загуба на цикъл, хормони на щитовидната Т3 и Т4 в много ниски нива! 

 

Точно тогава, преди 7 години, ме поканиха на курс по Ащанга Йога.

 

Усетих ползата върху ставите и спокойствието, което ми липсваше. 3 години бях без цикъл, но успях да го възстановя и то без медикаменти! Може би това ме амбицира да изкарам курс и да усвоя “Изкуството на Живот” – класическата Йога. 

 

Тя не е спорт, тя е много повече. Тя е система за самолечение на тялото и ума. 

 

Йога е път – до живот. 

 

Истинската сила на Йога се крие в стимулирането на Вагос нерв, ендокринната система, баланса на хормоните. Най-малкото е, че всичко излишно по тялото изчезва. Човек постига вътрешен мир, висок самоконтрол, нова истина за себе си. 

 

Мога да говоря много от личен опит, но ще го направя по време на водените релаксации, а в практиките по Йога – ще ви разкрия необятните възможности на тялото и ума. 

НАМАСТЕ!

Инструкторката ни по пилатес- Дея

Дея

ПИЛАТЕС ИНСТРУКТОР

Обичам движението и пътя към хармония и баланс. Пилатес за мен е начин на живот и методът промени не само тялото ми, но и мирогледа ми. Искам да ви поканя на пилатес практики с мен и заедно да се насладим на движението!

 

Тренировките по пилатес са подходящи за всеки и винаги адаптирам упражненията, така че да усетите подходящо натоварване за нивото ви. Използвам различни реквизити, за да направя тренировките интересни, различни и натоварващи. 

 

Нямам търпение да се движим заедно и да градим силни и здрави тела!

Лора

Лора

СТРЕЧИНГ ИНСТРУКТОР

Здравейте, аз съм Лора и съм от Варна. Студентка съм последна година за степен бакалавър във Великотърновския университет, със специалност приложна лингвистика. 

 

Откакто се помня, спортът винаги е бил част от живота ми и от ежедневието ми. Попаднах в залата по танци още на 4-годишна възраст. Спортувала съм латиноамерикански танци, модерен балет, салса и бачата, волейбол. През последните години започнах да практикувам йога и стречинг и смело мога да кажа, че това е най-голямата ми страст до този момент, като всички изброени спортове са ми дали изключително много.

 

Развили са концентрацията и координацията ми, направили са ме по-дисциплинирана и издръжлива, по-креативна и артистична личност. Йога и тренировките по стречинг ми помагат да поддържам гъвкавостта, която съм усвоила през годините. 

 

Изключително съм щастлива да бъда част от екипа на Yogalates Atelier и да се срещна с всички вас!

Правоъгълно лого на ателието
Ели и Хриси с йога матове

Партньори:

Изработка: Сибин Сабриев

© 2023 Всички права запазени.