Правоъгълно лого на ателието

НАШИТЕ ИНСТРУКТОРИ

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ЕКИПА ОТ

СЕРТИФИЦИРАНИ ИНСТРУКТОРИ

Кликни върху снимката на инструктора, за който искаш да научиш повече:

Профилна снимка на Христина

Хриси

ИНСТРУКТОР И СЪОСНОВАТЕЛ

Пилатес “влезе” в моя живот преди повече от 5 години, когато за пръв път посетих тренировка и мога смело да заявя, че беше любов от пръв поглед.

Постепенно започнах да навлизам в дебрите на практиката на Джоузеф Пилатес и да се осмелявам да преподавам. С огромно желание и ентусиазъм се обучавах и попивах нови знания, за да стана по-добра. 

През 2019г по време на моята първа бременност не прекъснах и докрай преподаването и практикуването на Пилатес. Благодарение на това имах здрава и спокойна бременност и още по-лесно възстановяване след раждането.

Обичам да обръщам внимание на детайлите както в личния живот, така и в студиото, когато преподавам. По професия съм HR (специалист човешки ресурси) и ежедневно работя с хора. Личното отношение към човека отсреща е от изключително важно значение за мен. Нещо, което прилагам и в класовете си.

Обичам зарядът, който ми носят тренировките, а срещите с хората и техния прогрес ме вдъхновяват всеки ден.

Профилна снимка на Елиза

Ели

ИНСТРУКТОР И СЪОСНОВАТЕЛ

Здравейте! Казвам се Елиза и съм майка на двама прекрасни сина и едно добро куче. Преди 10 години се преместих от родния ми град – София във Велико Търново, за да започна нов живот тук с моя приятел, понастоящем мой любящ съпруг. 

 

Наскоро ме попитаха кога съм успяла да свикна и да създам приятелства в Търново и това ме накара да се замисля, че именно малката Пилатес общност, която си създадохме, покрай тренировките, стана моят малък приятелски кръг тук в нашия град. Споделям ви това, защото за мен тренировките в залата са не само грижа за тялото и духа. Те са общуване, сплотяване, търсене и преоткриване – на себе си. 

 

Като инструктор по Йогалатес съм като в живота – безкрайно енергична, отдадена, креативна, леко неуверена, затова и доста взискателна и педантична. Предимно към себе си. Като типичен представител на знака Риби съм винаги в различно състояние на духа, което ще усетите по разнообразието и пъстротата на практиките ми. 

 

Йога и Пилатес промениха начина ми на живот, направиха ме по-силна, по-осъзната, по-съсредоточена и по-отворена към доброто и красивото в заобикалящия ни свят. 

 

Радвам се, че имам възможността да ви предам това.

Профилна снимка на Дима

Дима

ЙОГА ИНСТРУКТОР

Йога + Дима = Любов от пръв поглед.

Любов, която стана неизменна част от моето ежедневие и начин на живот, с който не бих се разделила доброволно. Йога беше до мен преди да забременея, следваше ме по време на бременността ми. А сега върви и редом с мен и детето ми. 

С течение на времето и с постоянство Йога се сля с мен, със сърцето, с духа и тялото ми.

Така реших и да се занимавам професионално в това направление и през 2023 година издържах курсовете и придобих сертификати Йога 200 и Йога за деца.

Профилна снимка на Дея

Дея

ПИЛАТЕС ИНСТРУКТОР

Обичам движението и пътя към хармония и баланс. Пилатес за мен е начин на живот и методът промени не само тялото ми, но и мирогледа ми. Искам да ви поканя на пилатес практики с мен и заедно да се насладим на движението!

 

Тренировките по пилатес са подходящи за всеки и винаги адаптирам упражненията, така че да усетите подходящо натоварване за нивото ви. Използвам различни реквизити, за да направя тренировките интересни, различни и натоварващи. 

 

Нямам търпение да се движим заедно и да градим силни и здрави тела!

Профилна снимка на Гинка

Гинка

СТРЕЧИНГ ИНСТРУКТОР

От ранна детска възраст се занимавам с различни дейности и спортове, като винаги съм била привлечена от красотата на движенията и влиянието им както върху физическото, така и върху психическото здраве. Повече от 10 години тренирах активно художествена гимнастика, която ме научи на дисциплина и борбеност, същевременно възпита у мен усещането за естетика и разви желанието за непрестанно търсене и самоусъвършенстване.

Част от нещата, с които съм се занимавала, включват балет, народни танци, салса, йога и тенис. Паралелно с другите ангажименти работя и като балерина към търновския театър.

Тъй като обичам предизвикателствата и разнообразието, приех предложението да стана инструктор по стречинг. Надявам се, че заедно ще открием лимите си и ще ги надскочим. Практиката е подходяща за всеки, независимо от физическата подготовка.

Профилна снимка на Маша

Маша

ПИЛАТЕС ИНСТРУКТОР

Израснах в активна среда и от детство спортът е неразделна част от ежедневието ми. Като малка пробвах различни хобита, до момента в който научих за спортните танци. Те бяха моята любов от пръв поглед. Обичах емоцията, която изпълва всяка подготовка за състезание, както и вълнението от излизането на сцена. След дипломирането си се преместих в България и дълго време търсих заместител на танците – имах нужда от активност, която да бъде за мен не само физическо предизвикателство, но и източник на положителна енергия и вдъхновение.

Тогава срещнах Пилатес, който се разкри като естествено продължение на моя път. В този метод на трениране намерих начин, по който мога едновременно да се грижа за тялото и вътрешния си баланс. В настоящето животът ми е дуалистичен – от една страна съм Frontend разработчик(програмист), създаващ виртуални светове и решения, от друга в ролята си на нов инструктор по Пилатес съм нетърпелива да Ви предам в студиото страстта и ентусиазма си към тренировките.

Развълнувана съм от възможността да Ви насърча и вдъхновя в общия ни път към изграждане на по-силно, гъвкаво и здраво тяло. В Йогалатес Ателие ще Ви помогнем да се отърсите от стреса на ежедневието си. Да запрятаме ръкави и да потренираме заедно!

Правоъгълно лого на ателието
Ели и Хриси с йога матове

Партньори:

Изработка: Сибин Сабриев

© 2023 Всички права запазени.